kasilpuraRedstone Pura mineraalieristyslevy edustaa todellista rakennusalan modernia kehitystä. Monoliittisesti perusrakenteen kanssa toimiva Redstone Pura eristyslevy on valmistettu 100% luonnonmateriaaleista.

Tuotteessa on käytetty muun muassa savikomponentteja rakenteellisten ominaisuuksien parantamiseksi. Valmistuksessa ei ole käytetty kuitu- tai hartsiyhdisteitä tai vastaavia. Edistyksellisen luonnonmateriaaleista valmistetun Pura -eristyslevyn lämmönjohtavuus on 0,042 W/mK, jonka johdosta tuote täyttää yleisesti rakenteille määritellyt lämmönjohtamiskertoimet (U-arvo) jo vain muutamien senttien paksuisena eristyslevynä.

Luonnollista tehokkuutta
Kapillaaristen vesihöyrynläpäisyominaisuuksiensa johdosta tuote pystyy absorboimaan suuriakin kosteuskuormituksia sekä vettä, vapauttaen kosteuden jälleen vesihöyrynä ilmanvaihdon hoidettavaksi. Ominaisuuksiensa johdosta tuote ei vain tasapainota kiinteistön lämpötilaa, vaan myös optimoi sisätilan kosteustasapainoa täysin luonnollisesti.

Redstone Pura tuotteen hydrofiilisten ominaisuuksien ansiosta rakenteeseen ei ole tarvetta muodostaa erillistä höyrynsulkua, joka useissa tapauksissa toimisikin rakenteen heikkona lenkkinä.

Home jää ulkopuolelle
Redstone Pura sisätilaneristys nostaa sisäseinärakenteen pintalämpötilaa joka merkittävästi vähentää lämpövuotojen ohella myös homeen muodostumisen riskiä.

Mitään ei jää sattuman varaan
Kiinteistöjen rakentamista sekä korjausrakentamista koskevat määräykset kiinnittävät huomion lämmöneristämisen ohella myös erinomaisiin paloturvallisuusominaisuuksiin. Redstone Pura ei muodosta savua tai myrkyllisiä kaasuja tulipalon sattuessa. Redstone Pura on täysin palamaton A1 – paloluokan materiaali (Din 4102).

Yksinkertaista, helppoa ja monipuolista
Redstone Pura mineraalieristyslevy toimii niin suurilla kuin pienillä pinta-aloilla, kaarevilla sekä monijakoisilla ja ulkonevilla seinäpinnoilla. Erittäin helppo työstettävyys, käsiteltävyys ja materiaalin keveys helpottavat asennustyötä alusta loppuun. Materiaali on erittäin helppoa leikata ja työstää oikeaan kokoon, ja samalla nopea sekä turvallinen asennus tuovat kustannussäästöjä.

Levykoot
Paksuus 25, 30, 40, 50, 60, 80, 100 ja 120 mm. Levypinta-ala on 600x380mm. Paksummat koot  tilauksesta.
Tiheys 130 kg /m

 

 

Ominaisuudet

Käyttöturvallisuustiedote

Suoritustasoilmoitus

Kosteusmittarit

kasil mittarit

Redstone E -eristyslevy

kasil e-levy

Redstone EH - Erikoislaasti

eherikoislaasti

a

Redstone Pura eristyslevy

kasilpura

DRY 100 Täsmäkuivain

dry100 kuivain

Redstone Kapillaarikatko

kapillaarikatko

Redstone Oikaisulaasti

{loadmoduleid 104}

oikaisulaasti

{loadmoduleid 108}{loadposition tuotekeski}{loadmoduleid 104}

Redstone STRU kiinnike

STRU kiinnike

Redstone K-levy

kasil k-levy

Redstone GD-Primer

gd primer

Redstone Vesieristysrappaus

vesieristysrappaus

Satsata Oy

Yhdystie 1         
32800 Kokemäki

Taina Kujansuu             Marko Palin

Toimitusjohtaja             Tuotepäällikkö
taina@satsata.fi            marko@satsata.fi
050 462 33 33                 0400 726 413